Holder du LandbrugsAvisen?

Nej

Ja

Prøv Alt Digitalt
– og vær opdateret på nyheder og vigtig viden direkte fra landbruget!

Alt Digitalt giver dig nemlig adgang til ALT indhold dér hvor du foretrækker at læse det
- på landbrugsavisen.dk, i vores app eller som e-avis og e-magasiner.

Du får adgang til alle daglige nyheder, indsigt i vigtige emner som CO2-afgift, politik,
økonomi, teknologi, den seneste forskning og fagligt stærke erfaringer
direkte fra landmænd og eksperter i hele landet.


Tag din landbrugsviden til nye højder sammen med os!

29 kr.

den 1. måned

Herefter 98 kr. Ingen binding

Bliv inspireret af andre dygtige landmænd

Andre landmænds erfaringer og successer kan give dig inspiration til at forfine din egen landbrugspraksis og opnå bedre resultater på bundlinjen.
Vores fagredaktioner tager rundt til alle typer af landmænd, både i Danmark og udlandet, og stiller skarpt på hvordan de har overvundet udfordringer og opnået flotte resultater. Vi bringer selvfølgelig både baggrundshistorie og går i detaljen med hvilke processer eller metoder der er blevet brugt, så du har mulighed for at få helt konkret, vigtig fakta og læring af andres erfaringer. Fra en planteavlsbedrift på 160 hektar ved Haderslev fjord til en grisebedrift med 17.000 slagtegrise ved Bredebro .

Viden du ikke kan undvære

Vigtig viden kan hjælpe dig med at optimere din forretning på mange forskellige parametre i forhold til f.eks. ledelse, lovgivning, risikostyring, strategiske valg, resultater fra forsøg og meget andet.
Med Alt Digitalt får du netop adgang til vigtig viden – som du ikke kan finde andre steder. Du får alt fra erfaringer fra pilotprojekter, resultater fra seminarer, sammendrag af forsøg OG anbefalinger til hvordan du kan gøre en indsats. Samtidigt har du fingeren på pulsen med vores landmandspanel, hvor vi hver uge tester aktuelle holdninger og beslutninger blandt landmænd og driftsledere.

Firmaabonnement til jeres medarbejdere

Ønsker du at holde dine medarbejdere opdateret med det seneste inden for landbrugsverdenen? Så er et firmaabonnement hos Landbrugsavisen nøglen til at sikre, at din virksomhed er på forkant med udviklingen inden for økonomi, politik, ledelse, teknologi, klima, bedrift, maskiner og meget mere.