Holder du LandbrugsAvisen?

Ja

Nej

Nu kan du få adgang til alle artikler og videoer i én samlet pakke - vi kalder det Alt Digitalt.

Som noget nyt får du...

  • Uundværlige opdateringer på økonomi og finans
  • Flere erfaringer fra andre landmænd direkte fra bedriften
  • Den nyeste viden fra forskernes verden
  • 120 inspirerende interviews hver måned
  • Adgang til de største traktortest i Europa

29 kr.

den 1. måned

Herefter 98 kr. Ingen binding

Bliv inspireret af andre dygtige landmænd

Andre landmænds erfaringer og successer kan give dig inspiration til at forfine din egen landbrugspraksis og opnå bedre resultater på bundlinjen.
Vores fagredaktioner tager rundt til alle typer af landmænd, både i Danmark og udlandet, og stiller skarpt på hvordan de har overvundet udfordringer og opnået flotte resultater. Vi bringer selvfølgelig både baggrundshistorie og går i detaljen med hvilke processer eller metoder der er blevet brugt, så du har mulighed for at få helt konkret, vigtig fakta og læring af andres erfaringer. Fra en planteavlsbedrift på 160 hektar ved Haderslev fjord til en grisebedrift med 17.000 slagtegrise ved Bredebro .

Viden du ikke kan undvære

Vigtig viden kan hjælpe dig med at optimere din forretning på mange forskellige parametre i forhold til f.eks. ledelse, lovgivning, risikostyring, strategiske valg, resultater fra forsøg og meget andet.
Med Alt Digitalt får du netop adgang til vigtig viden – som du ikke kan finde andre steder. Du får alt fra erfaringer fra pilotprojekter, resultater fra seminarer, sammendrag af forsøg OG anbefalinger til hvordan du kan gøre en indsats. Samtidigt har du fingeren på pulsen med vores landmandspanel, hvor vi hver uge tester aktuelle holdninger og beslutninger blandt landmænd og driftsledere.

Firmaabonnement til jeres medarbejdere

Ønsker du at holde dine medarbejdere opdateret med det seneste inden for landbrugsverdenen? Så er et firmaabonnement hos Landbrugsavisen nøglen til at sikre, at din virksomhed er på forkant med udviklingen inden for økonomi, politik, ledelse, teknologi, klima, bedrift, maskiner og meget mere.